"Истинска перверзия е да се обвинява премиерът Бойко Борисов, че стои зад жената, която бе нападната от протестиращи пред румънското посолство. Министър-председателят не може да изпадне до такова ниско ниво. Изключително подло е да го нападат по този начин."
Това заяви пред БЛИЦ Вежди Рашидов. Председателят на Комисията по култура и медии в Народното събрание е категоричен:

"Бойко Борисов трябва да влезе във функциите си на премиер незабавно. Не може той да бъде атакуван, че е направил така, че д-р Елена Мицева едва ли не е играла ролята на камикадзе на протестите. Та те й потрошиха колата, в която плачеха двете й деца.

Трябва да бъдат разчистени незаконните блокади в центъра на София.

"Отровното трио" трябва да бъде предадено на съд за безумните действия, които предизвиква в столицата."

Според него нормалните хора трябва да си направят сметката какво представлява всеки един от членовете на т.нар. "Отровно трио". 

Самият Рашидов е завел дело за стотици хиляди левове за клевета и пропуснати ползи срещу Велислав Минеков, който произхожда от тъмночервен комунистически род.

Рашидов определи Хаджигенов като "нереализиран адвокат" и не спести критиката си към Арман Бабикян. "Аз съм единствения българин, който е почетен гражданин на Армения. Арменците са добър, благороден и умен народ, нивото им е високо, а не като това на Бабисян", подчерта депутатът. 

"Трябва да се види какви хора стоят зад протестите! Има ли сред тях успели хора с професии - лекари, юристи, инженери, творци, строители и други, или просто се опитват да ги употребят!

Крайно време е държавата да се опомни и да разчисти незаконните палатки, които пречат на свободното преминаване на жителите на най-големия български град", призова Рашидов пред БЛИЦ.

Ивайло КРАЧУНОВ