Вулгарността на някои от участничките в "Ергенът" се проявява още в първите епизоди.

В сряда вечер Алек Младенов отправи първата си покана за среща с една от участничките. Той избра модела Екатерина, а още по-интересното бе, че дойде да я вземе с хеликоптер от къщата, а след това двамата тръгнаха да обикалят от високо гръцкия остров Родос.

Изборът му не се понрави на голяма част от участничките, а най-активна в отрицанието си бе Виктория, която работи в Българския футболен съюз, където е мениджър футбол и социална отговорност.

30-годишната Асенова бе категорична, че 25-годишната й конкурентка не заслужава да е първи избор на Младенов и се усъмни в това, че срещата я радва, тъй като не видяла в нея емоции.

"Аз ако бях на нея, щях да подскоча и т.н. Тя беше като теле в железница. Не знам Катето дали ще се разплаче, но на мен ми идва да се разплача много. Разочарована съм, да. Но се надявам да падне някъде по пътя. Но поне може да се качи на перката да й дойде акъла в главата", каза злобно Виктория.

След Катя се качи в хеликоптера останалите участнички пристъпиха към машината да я изпратят и поискаха от Алек такава среща и за тях.

Малко по-късно Виктория се разплака и обвини Екатерина, че играе игра и се прави на невинно момиче. "Всеки заслужава среща, но не мисля, че първият избор беше ОК. Тя е тиха вода, подвежда Алек, че е романтична, а всъщност е тук с друга цел", продължи да се ядосва служителката на БФС.

Някои от останалите момичета се опитаха да я успокоят, че ще има още много срещи в риалитито.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук