EON Видеотека на Vivacom предлага специална селекция от исторически филми – „Легенди на Освобождението“ по повод предстоящия национален празник 3 март. „Левски“, „Ботев“, „Мера според мера“, „Козият рог“ и „Князът“ са само част от заглавията, с които клиентите на EON могат да отбележат подобаващо празника и да си припомнят някои от най-бележитите личности и събития от българската история.

Освен тях, в EON Видеотека са налични над 1 400 български заглавия от вечните класики до най-хитовите съвременни продукции, подбрани от специалния екип редактори.

В EON са налични хитови сериали от последните години като „Дяволското гърло“, „Алея на славата“, „Откраднат живот“ и много други, както и най-доброто от българското кино за цялото семейство като „Дами канят“, „С деца на море“, „Войната на таралежите“ и още много други.

Потребителите могат да гледат без прекъсване за реклами, по всяко време и от всяко устройство и „Шекспир като улично куче“ с участието на Захари Бахаров, „Снимка с Юки“, „Нокаут или всичко, което тя написа“ от режисьора Ники Илиев, „Каръци“ с Елена Телбис и Ованес Торосян, както и още хитови заглавия от съвременното българско кино. Ексклузивната селекция е достъпна за всички нови и настоящи клиенти на EON.

Само преди две седмици Vivacom представи изцяло обновената EON Видеотека с още по-модерен и интуитивен интерфейс, който осигурява безпроблемна и лесна навигация. В платформата е внедрен и усъвършенстван изкуствен интелект, който препоръчва на потребителите най-подходящото за тях съдържание.

Сред новите функционалности на Видеотеката са „Гледай офлайн“, която позволява на потребителите да се насладят на любимото си съдържание навсякъде, по всяко време и от всяко мобилно устройство. Освен това, имат възможността да пропускат интрото, когато гледат сериали, да превъртат лесно напред и назад с кадри, както и да продължат да гледат любимия си сериал от епизода, до който са стигнали.

С богатата си колекция от над 30 000 хитови заглавия на чуждестранни и български филми и сериали, EON вече притежава най-голямата видеотека в България, която отговаря напълно на съвременните потребителски очаквания. Vivacom предлага множество опции за активиране на иновативната ТВ услуга с пакетите EON LIGHT, FULL и PREMIUM. Повече информация може да намерите ТУК.