"Дотук с моралните претенции на Кирил, Асен и цялата им тарикатска компания. От сълзливо-лигавите обяснения на Кирил става ясно, че той нито за миг не съжалява за лъжата си", написа в пост във фейсбук  журналистът Петър Волгин.

Ето целия му коментар: 

Дотук с моралните претенции на Кирил, Асен и цялата им тарикатска компания. От сълзливо-лигавите обяснения на Кирил става ясно, че той нито за миг не съжалява за лъжата си.

Ако можеше да върне времето назад, щеше да постъпи по същия начин. Тоест пак да изменти. Виждам, че във фб вече има предположения как решението на КС щяло да вдигне рейтинга на партията на Киро.

Ако това наистина стане, значи много български избиратели са крайно.......хайде да кажа наивни, макар че точната дума е доста по-силна.

Да гласуваш за човек, който е излъгал, за да се добере до министерски пост е проява на крайно ниска способност за размисъл.

Да гласуваш за шмекери означава, че доброволно се съгласяваш да те лъжат и правят на глупак.

Крайно време е българските политици, без значение дали са от "статуквото" или от "промяната", да разберат, че и най-малката им грешка се наказва.

Особено пък когато претендират за морална чистота и тотална почтеност.

Щом имаш такива претенции, наистина трябва да си идеален във всичко. И, не, казусът с двойното гражданство изобщо не е дреболия.

Важно е това, защото показва начин на мислене, показва готовност да погазиш закона в момента, в който прецениш, че този закон пречи на кариерното ти израстване.

Ако тези тарикати ще ми сменят статуквото, не, благодаря. В тодобна долнопробна пародия на почтеност и нормалност не участвам.