Нова "междузвездна война" се задава в Би Ти Ви заради промените в концепцията на новините, твърди "Уикенд". От понеделник мястото на Ани Салич и Юсел Кадриев в късната емисия е заето от Милена Филчева, която ще се редува с Ирина Костадинова. Тази промяна била трън в петата на честолюбивата Салич.
Непоносимостта между брюнетките датирала отдавна и не била тайна за никого в частната медия. Салич намразила Филчева в мига, когато тя станала нейна заместничка в централните новини по време на отпуската й по майчинство. Оттогава двете избягвали да се засичат в нюзрума. Салич успяла благодарение на дружбата си с доскорошната шефка на новините Люба Ризова да натика обратно Филчева в репортерския отдел, но след напускането на Ризова протестите й против нововъведенията оставали като глас в пустиня. Хора от медията разказали пред изданието, че примата влетяла бясна в офиса на новата шефка на Виктория Бехар и със сълзи на очи заявила, че напуска.
Обстановката допълнително се натегнала и от факта, че до месец на екран се завръща Гена Трайкова. Новинарката завършила поредицата документални филми, заради които отсъстваше, и е готова да се върне на поста си. От това пък трепери Виктория Петрова, която още не се е наситила на израстването си от репортерка до  водеща. Всички са амбициозни, ясно е, че никоя няма да отстъпи, коментират в телевизията. /БЛИЦ