Стана ясно кое е момчето, което загина при жестоката катастрофа между Вършец и село Спанчевци в нощта срещу неделя. Това е 16-годишният Иван Стаев от курортното градче. Колата ковчег пък е шофирана от 21-годишния Георги Багджийски, който все още се бори за живота си в столичния институт „Пирогов“.

Фейсбук почерня от жалейки

Загиналото момче е познато в града с много доброто си отношение към околните, съобщава "БулНюз". Иван е свирел в духовия оркестър на Вършец, бил е голям талант, разказват местните. До миналата година е учил в техникума по икономика и туризъм, а тази година е щал да продължи обучението си в СУ „Иван Вазов“ в града. Иван е единствено дете в семейството. Трагедията е голяма, защото родителите му дълги години не са могли да заченат преди него.

Шофьорът на колата Георги и Иван са стари приятели. По-голямото момче е завършило образованието си в СУ „Иван Вазов“. В момента той е студент в НСА „Васил Левски“ в столицата.

Георги Багджийски

Днес на извънредно заседание общинският съвет във Вършец обяви ден на траур. Целият град е потънал в скръб заради ужасяващата трагедия. Всички се молят за живота на Георги и се надяват момчето да се оправи.