Фики Стораро категорично отрече информацията, че чака второ дете.

„Много бих искал да ми се случи такова щастие, защото много обичам децата. Но засега не ме е споходило“, обяви певецът в интервю пред Нова телевизия.

Той е убеден, че засега единственият му син, кръстен на баща му, също ще стане певец. Малкият Тони, който се роди през 2018 година, дори крадял микрофоните на известния си татко в желанието си да се изявява в музиката.
 

Вкъщи постоянно слушаме музика, имам много инструменти, на които свирим с голямо удоволствие. Синът ми може би усеща любовта ни към музиката и може би също ще тръгне в тази посока. Но ще си реши сам“, разказва Фики.

„Имах тежък период в началото на кариерата си, дори мислех да се откажа да пея. Вероятно защото като малък съм бил още по-чувствителен.Тогава гледах всички коментари, кой какво пише в интернет пространството и бях много разочарован от хейта. Семейството ми обаче ме подкрепи, за да не се отказвам от мечтите си.“

„Аз съм от хората, които прощават. За да ти се случват хубави неща с даден човек, трябва да простиш. Всички  хора правим грешки. Едно от нещата, които по-трудно бих простил, е лъжата. Животът е кратък и трябва да се обичаме и да се усмихваме по-често“ категоричен е той.