Съпругата на президента Румен Радев – Десислава Радева, за пореден път доказа класата на бургазлийки.

За старта на мащабната благотворителна инициатива „Българската Коледа“, който бе поставен в понеделник в родния ѝ град, тя и екипът ѝ бяха подбрали класическа делова визия.

Стилният ѝ винтидж костюм с облечени копчета бе допълнен от фишу с флорални мотиви, които привнасят жизненост в монохронния стил на първата дама.

А обувките „Ралф Лорън“ в цвят нюд очевидно са любимите на президентшата, тъй като обективът на Флагман.бг за пореден път ги улавя като част от визията ѝ на официални събития.

Безспорно Десислава Радева бе стилна и изигра своята роля до президента. Очарователната му съпруга по време на изказванията не бе на преден план, както изисква протоколът. При изказването на съпруга си тя предпочете да застане встрани, за да не привлича излишно внимание.

Ненатрапчивото ѝ присъствие обаче направи изключително добро впечатление. По време на програмата с песни и танцови изпълнения тя пристъпи на преден план и със своите аплодисменти и с усмивката си насърчи малчуганите да се представят още по-добре.

Снимки: flagman.bg

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук