Време е за почивка от напрегнатите и активни дейности, които са били предприети в последните няколко дни.

Хубаво е всеки, който има възможност да почива, да си полежите на дивана, да поспите, да четете книга, да гледате филми, макар най-добрият вариант е да сте на разходка навън.

В 21:11 часа има Лунно затъмнение, последвано от Пълнолуние в 21:22 часа. Всичко се случва в знак Рак. В това време е пикът на нашата активност, както физическа, така и емоционална.


Нещо невероятно в небето ще се случи в петък вечерта

Повишава се чувствителността и емоционалната нестабилност. Не допускайте да сте обсебени от мисли за тревоги, проблеми, затруднения.

С това няма да помогнете да се разреши проблема. Най-доброто решение е да отклоните ума си от това и да започнете да си представяте прекрасни, весели, приятни, радостни неща, които ще ви се случат, след като нещата се разрешат.  

Петте най-самотни зодии са...

Овен
Не е време, а и няма нужда за решителни действия. Нещата се развиват във ваша полза. Просто вървете по течението и правилните хора и възможности ще дойдат сами. В личните отношения е важно да изберете правилния стил на поведение.

Телец 
Възможно е да настъпят някои промени, които ще променят правилата на играта. Това създава рискове, но и възможности. Не бързайте с нещата, действайте при необходимост и в зависимост от обстоятелствата.

Близнаци 
Благоприятно време за разширяване на знанията и придобиване на нови практически умения. Лесно осъществявате контакти. Ако планирате пазаруване, по-добре поканете някой близък човек, за да се консултирате, ако е необходимо.

Тежки финансови проблеми ще застигнат 4 зодии, ако..

Рак
Сред вашите приоритети е създаването на комфорт, както на работа, така и у дома. Ще обърнете много внимание на дреболиите. Ако има някакви проблемни ситуации в отношенията с вашите близки, вие сте в състояние да намерите изход.

Лъв 
Имате голям запас от сили за изпълнение на задачите си. Можете да станете лидер в екипа, да организирате работата на колектива и това ще донесе добри резултати. Обстоятелствата ще ви сближат с някого повече от преди.

Дева 
Вашите основни цели са не само материални, но и духовни. За предпочитане е да не ги споделяте с околните, защото може да бъдете възпрепятствани. Това е все едно да сложите сами прът в колелата си.

Везни
Жизнерадостни  и общителни, такива ще ви виждат другите и ще бъдете предпочитана компания. Ще трябва да направите много неща сами, но имате достатъчно сила и самочувствие, за да се справите с всички задачи, планирани за деня.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Скорпион 
Звездите днес ви съветват да действате умерено. Вие сте в състояние да балансирате ситуацията, ще знаете точно какво, къде и как да го направите. Анализирайте добре обстоятелствата, преди да вземате важно решение.

Стрелец 
Ставате по-смели и по-решителни. Можете да поемате разумни рискове, но само ако това е оправдано. Концентрирайте се върху това, което искате да постигнете, но не се опитвайте да надскочите летвата.

Козирог 
За работа денят е продуктивен. Чувствате, че миналите усилия носят вече осезаеми резултати.  Времето е подходящо и за извършване на отговорна работа или такава, която отлагате отдавна.

Водолей 
Звездите ви съветват да обръщате повече внимание на здравето и нуждите на тялото си. Що се отнася до любовта, ще усетите повече топлина в отношенията си, ако намерите общи интелектуални и духовни интереси с любимия човек.

Риби 
Ще получите нови възможности и ще видите как може да ги използвате. Денят подхожда за романтични отношения. Бъдете готови за изненади. Възможно е да пристигне изненадващо известие.