Криминално проявеният Иван Костадинов се призна за виновен за разпространение и държане на наркотици. Въпреки че сключи споразумение с прокуратурата, Иван ще трябва да влезе в затвора за една година, пише "Флагман".

Припомняме, че 29-годишният дилър беше арестуван от служители на Пето РУ в началото на май. Полицаите забелязали съмнителен Фолксваген Пасат, паркиран пред блок в ж.к. „Славейков“ в Бургас.


При вида на ченгетата Иван набързо изхвърлил под седалката 2 пакетчета с трева, които смятал да продаде на своя авер Петър С. Криминално проявеният айтозлия, който бил зад волана на Фолксвагена, набързо признал за сделката, а при обиска полицаите намерили в Иван още наркотици – пико.

Последвала светкавична акция в апартамента на бургазлията в ж.к. „Славейков“. Там разследващите открили 2 пликчета с амфети, джъмпери и електронна везна.

„Разбирам в какво съм обвинен. Признавам се за виновен. Разбирам какви са за мен последиците от споразумението – налага ми се една година лишаване от свобода, което трябва да изтърпя при общ режим. Трябва да платя и разноските по делото. Съгласен съм с тези последици“, заяви пред съда Костадинов.