Чуем ли, че нещо по колата трака, веднага е ясно, че се нуждае от ремонт. Същото е и със ставите ни, които веднъж започнат ли да “щракат” и “скърцат”, значи е време да се погрижим за тях. Лошото обаче е, че за разлика от автомобилите ставите ни се повреждат още преди да сме остарели и да сме ги използвали достатъчно дълго време.

Сблъскали се с предизвикателството как да накарат една от най-бързо амортизиращите се части на човешкия организъм – ставите, да си върши работата безотказно максимално дълго време, американски учени успели да накарат тялото самò да ги поправя отвътре независимо от възрастта. Революционното откритие дошло не от къде да е, а от самата природа и то във вид на триизмерен колаген. Сложната 3D молекула е единственото вещество, което притежава силата да стимулира тялото да си реставрира ставите, подчертава академичната група.

Специалната разработка у нас носи името Collanol (Коланол) и вече е доказала своята ефективност на практика. Природният продукт широко се прилага за успешно справяне с болката при артроза (износване на ставите) и артрит. Със своята способност да възвръща здравината и еластичността на ставния хрущял той е изключително полезен и при начални симптоми на дискова херния, където би могъл да забави прогресията ѝ. Подпомагайки ефективно възстановяването на подвижността, Collanol е и неизменна част от терапията, последваща различни ставни интервенции.
 
ПОМОЩ ЗА ИЗНОСЕНИТЕ СТАВИ

Казват, че артрозата идва с възрастта, но истината е, че тя не пита кой набор сме. Болката е най-ясният сигнал, че сме сред “печелившите”. Подпомагайки изграждането на колагеновите връзки в ставите и осигурявайки необходимата плътност и еластичност на хрущяла, Collanol не само тушира болката, но и видимо подобрява подвижността. Сутрешната скованост изчезва, а преодоляването на стъпала вече не е пречка. Подобряващ възможностите за натоварване, той прави по-дългите разходки възможни.
 
ЖИВОТ БЕЗ ИЗКРИВЕНИ ПРЪСТИ

Външният изглед на проблема подсказва в съвсем малка степен за това с какви неприятни усещания и ограничения е свързан той. Произхождащ от на пръв поглед тривиално възпаление, артритът е способен да инвалидизира човека. Потушавайки възпалението, Collanol е ефективно решение за борба с изкривените пръсти и блокиралите стави. Той успешно се справя с болката и възвръща активността на ставите, осигурявайки подвижността, необходима за водене на нормален живот.
 
ДАЛЕЧ ОТ ДИСКОВАТА ХЕРНИЯ

Казано на прост език, дисковата херния е изпъкнало навън “балонче” в структурата на междупрешленните дискове на гръбнака. Увреда, при която връщане назад няма, но която, хваната навреме, може да бъде възпряна. Именно тук от помощ може да бъде Collanol, който подсилва колагеновите влакна в ставната тъкан и по този начин допринася за заздравяване на външната обвивка на дисковете.
 
СЛЕД ОПЕРАЦИЯТА НАКЪДЕ?


Най-страшното може и да е болницата, но възстановителният период е не по-малко важен. Още повече, че често докато ние лекуваме единия крак, другият пострадва. Стимулирайки активното производство на колаген тип II – основната градивна единица на ставите, Collanol успешно подпомага възстановяването на подвижността в болезнените зони и връщането към нормалното ежедневие. Със своя възобновяващ ефект върху хрущяла той е в състояние да предотврати мигрирането на проблема от пострадалите стави към по-незасегнатите и да ни спести бъдещи изпитания.

Можете да откриете Collanol в най-близката аптека до вас.

Повече информация за Collanol може да намерите ТУК >>>