Скандал за висока сметка за ток завърши с физическа саморазправа и съд. Драмата избухнала в пощенската станция в Раковски през месец април. Жителка на града отишла на едно от гишетата, за да си плати дължимото към EVN. Още като я видяла, служителката на въпросното гише си спомнила, че преди е имала проблеми с нея, пише trafficnews.bg.

Последният път, идването и до пощата, било съпроводено от скандал заради висока сметка за ток. Жената била решила, че голямата сума се дължи именно на служителката, която умишлено и завишава сумата. Въпреки обяснението, че това е невъзможно, агресивната жена държала на твърденията си.

Още с идването си, жената напъхала ръката си в стъкления отвор на гишето и напръскало с лютив спрей служителката по лицето.Тя почувствала как цялото й лице  и шия започват да горят. Силно и залютяло и на очите и тя побързала да излезе от пощенската служба, за да потърси помощ. 

Във фоайето срещнала адвокат, който работи в същата сграда. Той видял и нападателката, която познавал във връзка с друго дело – жената била обвинена и за домашно насилие, а в момента се развеждала със съпруга си. Адвокатът откарал постаралата в болница, където й била оказана медицинска помощ, а след това подали и жалба в полицията срещу агресивната жена.

Към днешна дата има и излязло решение на съда, с което глобява нападателката с 1000 лева заради извършеното деяние.