Майка ми почина на 2 ноември след дълги години тежко боледуване. Щастлива съм, че успя да види внучето си. Баща ми си отиде отдавна, споделя съпругата на лидера на партия "Атака" Волен Сидеров - Деница Гаджева, цитирана от столичен седмичник.
"Няма нещо, което да не успях да им кажа. Повечето хора, които мислят за смъртта, казват, че предпочитат да умрат бързо, без да се мъчат, да усещат болка, например в съня си. Когато смъртта е внезапна, Господ не ти дава възможност да се поправиш, да простиш и да се замислиш за грешките си, да поискаш прошка. Всъщност това е по-страшната смърт. Защото след това вероятността да отидеш при Бог е по-малка. Обикновено предизвикателството тежка болест идва при хора, които трябва да си дадат сметка за поведението си през годините. На такива, които не са извървели пътя до Бога и чак сега трябва да го направят и то по най-болезнения начин", смята съпругата на Волен Сидеров.

"Вярвам, че майка ми е на едно по-добро място. Вярвам, че е с Господ. Много е тежко, защото майчицата е една...", казва Гаджева.