Двойно убийство на брат и сестра потресе софийското село Желява. Николай и Виолета Теневи са съответно на 54 и на 51 години. Както БЛИЦ писа сигналът е подаден във вторник около 19:50 часа. Един от съседите е забелязал, че в къщата няма активност. Имал е ключ и влиза да провери, при което вижда двамата да лежат на земята. Той подава и сигнала към МВР. Пристигналият екип на Спешна помощ установява, че те са мъртви.

Мъжът е работил като охранител до последно и се е грижел за болната си сестра, По думи на кмета на селото Йордан Шейтански разследващи са открили и ножа, с който се предполага, че е извършено престъплението.

Той обясни, че двамата са живеели сами в къщата. Братът се е грижел за сестра си, тъй като тя страдала от паралич. Кметът разказа, че когато братът е ходел на работа, в къщата е имало жена, която да помага, пише „Телеграф“.

Кметът обясни, че братът никога не се е оплаквал и не е знаел да има врагове. Според него има вероятност братът да не е могъл да издържа повече, което е довело до тежкия инцидент.

„Моите впечатления са, че той се грижеше за сестра си много добре“, добави Шейтански.

Версиите до момента са две: Убийство или убийство с последвало самоубийство.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!