Знаковото лице на БНТ Ева Кикерезова стана майсторка на лютеницата. За това се похвали самата русокоса красавица в социалните мрежи, съобщава Varna24.bg. 

 

1500 лева Бонус за Онлайн Казино Игри!"Не знам как да ви обясня колко много обичам всякаква домашна зимнина. Може би, защото в детството ми това ми е липсвало, защото нямах село. Сигурно и за това сега така се вълнувам, понеже последният път, в който правих лютеница, бях на 6-7 години, пред блока в Света Троица, заедно с пра баба ми и цял куп други баби-съседки.

Запалиха голям огън, донесоха и така известните тенекии от сирене, които опекоха предварително, за да изгори боята и започнаха да пекат чушките и доматите отгоре. Помня, че имаше и един черен казан, в който после стерилизираха бурканите.

Някаква градска-селска идилия се беше получила и всички деца бяхме много ентусиазирани от големия огън. Тази рецепта, по която направих моята лютеница, няма много общо като вкус, с онази, но пак много ми хареса. Оказа се много лесно и не толкова страшно. Готова съм вече за следващото предизвикателство", написа Кикерезова и качи снимки на лютеницата си.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук