От тази неделя зрителите на bTV ще могат отново да гледат една от безспорните емблеми на телевизията – д- р Неделя Щонова. След много години, в които нейната здравна рубрика беше един от важните акценти в сутрешния блок, очарователната лекарка най-сетне извоюва да има собствено предаване. То се казва "Светът на здравето“ и ще може да се гледа всяка неделя от 11:30 ч.

Специалист невролог, обичано лице от ефира на bTV с дългогодишен опит в неврологията, д-р Щонова ще продължи да информира зрителите за здравните теми, които ги вълнуват с помощта на доказани експерти. В допълнение, предаването ще включва и специални рубрики за физически упражнения, здравословно хранене и поддържане на емоционален баланс по пътя към истинското щастие.

„Светът на здравето“ с автор и водещ д-р Неделя Щонова е образователно предаване за проактивна здравна култура. Основната му цел е да насърчава здравословния начин на живот с цел хармония, щастие, дълголетие и благоденствие. В предаването, д-р Щонова ще среща зрителите с най-добрите здравни специалисти в България и по света и ще разказва невероятни лични истории на хора, преборили тежки диагнози и събудили в себе си цялата сила на човешката психика.

„Светът на здравето“ си поставя за задача да наложи нови стандарти в съвременната здравна журналистика, базирани на научни факти, които да вдъхновяват зрителите да осъзнаят потенциала и психичната сила на дисциплинирания ум. Водещата д-р Щонова ще дава актуална информация за най-новите и авангардни постижения в областта на съвременната медицина и терапия. Неделя ще информира зрителите и за множество работещи подходи и принципи на здравословно хранене, двигателна активност, философия и начин на живот.

Основният фокус в предаването ще бъдат превенцията на социално значими заболявания и възприемането на човека като органична цялост от ум, дух и тяло. Първият епизод стартира на 9-ти октомври от 11:30ч. в ефира на bTV, информират от телевизия.

 

Преди старта на новото предаване любимата телевизионна лекарка на България е влязла в топ форма, не само физически, а и емоционално и професионално. Това се вижда от нейните изчерпателни тематични постове във Фейсбук. Д-р Щонова публикува и свои снимки от планината, от финтеса, от парка, с което дава личен пример на почитателите си да водят здравословен начин на живот.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук