Млад мъж на около 20-ина години със здрава мускулатура, приличащ на батка, сътвори невиждан екшън в Караоке бара в Бургас, съобщава Флагман.бг.

Той е размахал пистолет и мачете и опитал да се саморазправи с персонала, след като разбрал, че работното време на емблематичното заведение е приключило. 

Грозната сцена, която е нехарактерна за този клуб, се е разиграла в нощта на Разпети петък, узна наш репортер. 

След 05:00 часа персоналът и управителката оформяли последните отчети, когато двама младежи влезли в обекта, намиращ се в сградата на Държавната опера. Те били силно превъзбудени и видимо неадекватни. Двамата реагирали на нож, след като разбрали, че барът затваря. 

Единият от камените отправил неясен въпрос към управителката, която обаче си вършила работата и изобщо не го чула. Това разгневило младежа и остро й отвърнал с думите: „На интересна ли ми се правиш, ма?!“.

Жената, която е позната като изключителен професионалист, не обърнала внимание на агресивния младеж, което още повече го разгневило.
В този момент, бургазлията извадил пистолет от под блузата и го насочил към един от барманите и сервитьорка, която била в непосредствена близост до него. „Искате ли да видите какво ще стане?“, казал заплашително той.

Охранителите веднага подали сигнал на тел. 112 и на място пристигнал полицейски екип, който моментално арестувал гамена. Установено било, че в джоба на батката има и мачете.

От Караоке бара отказаха коментар за случилото се, но посочиха, че ще предоставят записи от камерите на полицията и се надяват младежите да бъдат наказани среса, който са причинили на персонала.