БТВ посрещат извънредните събития през август без част от основите си водещи, които ползват летни отпуски. Това не би трябвало да е особен проблем, тъй като в медията работят голям брой хора и със сигурност има кой да седне по всяко време в стола на отсъстващите.

Оказва се обаче, че май не е точно така, а ако някой гледа медията през последните дни, ще си помисли, че там има само една журналистка – Мария Цънцарова. Освен че води сутрешен блок на мястото на Антон Хекимян, в петък следобед тя замести и Цветанка Ризова в следобедното предаване „Лице в лице“. В неделя пък ще трябва да замести и Светослав Иванов, пише tribune.bg.

„В 17 ч. в неделя Мария Цънцарова ще седне извънредно на стола на водещия на „120 минути“, за да разговаря с едни от най-търсените събеседници за случващото се в страната и възможните развръзки“, похвалиха се БТВ сами със странното си решение да сложат една и съща водеща да води всичко.

Това стана причина за доста шеги в мрежата. Интернет потребители се питаха дали скоро няма на Цънцарова да бъдат връчени Новините и прогнозата за времето. Чуха се и призиви да видим как ще се справи като водещ на Студио „Шампионска лига“.

В същото време предстои с интерес да видим и дали в неделя с участие в „120 минути“ ще блесне Христо Иванов. Досега той – подобно на Цънцарова, се показа като единствен говорител на „Да, България“ за БТВ.