Петък ще ви даде шанс да завършите цялостната си реализация от работната седмица. Насладете се на постигнатото, защото то ще ви помогне да израстнете напред с нова скорост.

Дневен хороскоп ОВЕН 
Анализирайте точно позицията си

За вашите благоприятни възможности през този ден може да се кажат много хубави неща, защото навлизате в плодороден период за реализация на целите. Ще постигнете онова, към което се стремите !   Не избързвайте, не вярвайте „сляпо” на обещания и извършете необходимите промени.  Говорете по същество и не давайте напразни обещания.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ  
Владейте нервите

Повишеното напрежение в петък е факт за мнозина от Телците, въпреки че вярата им в успеха е голяма. Ако овладеете емоциите си и старателно избягвате конфликтите, вероятността за успех ще нарасне многократно. В противен случай ще последват бурни, а при някои и непредсказуеми ситуации. Взаимоотношенията ви с някой, когото харесвате са на път да прераснат в романтична връзка или ще стигнат до раздяла.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ 
Успешни действия


Денят е доста благоприятен за осъществяване на материални сделки и за реализиране на финансови намерения ако сте предварително организирани. Възможно е да осъществите и други задачи засягащи преговорен процес, но тук не е изключено да възникнат ситуации изпълнени с пречки. Търпението ви ще е приветствано и възнаградено.

Дневен хороскоп РАК 
Реални постижения

Много ползотворен ден за контакти в обществените и деловите среди. За едни от Раците се очертават плодотворни разговори за реализиране на съдружие. Други ще уредят започването на нова работа, а трета част от зодията ще спечелят много добре от материална сделка в средите на бизнеса. Мобилизирайте се и работете, дори и да се чувствате притеснени, не давайте израз на емоциите и страховете си.

Четете в новата ни рубрика ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Дневен хороскоп ЛЪВ  
Напълно успешен ден

И вашата сполука през този ден е много добре фиксирана. По отношение на деловите цели става въпрос за разговори с някого, чрез които ще стабилизирате позициите си, или ще уредите работа на ново място. Контактите ви на всички нива ще са плодотворни. Силен успех и в личен план. Едва ли ще срещнете затруднения, предвид професионалната ви подготовка и богата култура.

Дневен хороскоп ДЕВА 
Владейте гнева си

Ярка ще е сполуката пред тази неделен ден и да Девите, които добре са планирали реализацията си. Тук има една важна подробност – избягвайте конфликтите! Партньорите, с които някои ще работят може да се окажат причина за провал на нещо. Не се гневете! В близките дни ще успеете. С нотка оптимизъм и добро настроение ще пристъпите към задачите си отговорно и без излишна суета.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ 
Пазете се от лъжи и измами

Успешен ден с добри възможности за реализация на целите при условие, че следвате пътя на личните си намерения. В отношението с околните към вас ще липсва честност и може да се окажете подведени. Тук става въпрос предимно за въпроси от делово естество. За личните цели няма проблем.  Не се натоварвайте емоционално, говорете внимателно и само по същество, и не давайте напразни обещания.

Дневен хороскоп СКОРПИОН 
Действайте самостоятелно

И Скорпионите разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби, и успешна реализация на личните намерения но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Днес по принцип е по-добре да сте по-далеч от околните, защото ще избухнат кавги. В случаите, когато се колебаете по кой път да тръгнете, останете в тишина и се допитвайте до сърцето и интуицията си.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ 
Личен успех

Безусловно успешен, но и нервен ден, характерен с много късмет за реализация на лични цели, и силно дразнение в деловите и обществените среди, предизвикано от нечестното отношение на хората, с които ще контактувате във въпросните сфери. Ангажирайте се с реализацията на лични цели. Пътуванията ви трябва да са съобразени с пътните и атмосферни условия.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ 
Набележете сферите за действия

За Козирозите е характерен силен късмет през този ден, който не предоставя чудесни възможности за успех в желаните от нас сфери и направления. Един от най-плодотворните ангажименти ще е обмислянето на целите и набелязване на действия за постигането им. Пред нов плодотворен етап сте. Попитайте сърцето си с кого бихте желали да продължите напред, в случай, че се чувствате раздвоени и резервирани към някого.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ  
Хубави възможности

Добре планираният подход към целите, и не по-малко активната изява ще радва Водолеите с чудесни резултати по набелязаните задачи. Днес деловият ви шанс е значителен. Същото се отнася и за сключване на съдружие, за съвместна реализация в бизнеса, или за действия по лични цели. Ако се занимавате със собствен бизнес ще се възползвате от даденостите, превръщайки онези, които препятстват другите, в свое предимство.

Дневен хороскоп РИБИ  
Действайте по сигурните си дела

 И вие разполагате с много добри възможности за удовлетворителна реализация на набелязаните цели, а единственото условие за успеха е да не се разсейвате, и да не губите времето си със съмнителни предложения за финансови печалби. Предложение от такъв характер ще има, а решението е ваше. Това ще ви помогне да реализирате плановете си и да се чувствате добре. Във всички случаи говорете с мили и приятни думи, които да галят слуха на събеседника ви.