Само седмица ни дели от финала на третия сезон на "Ергенът" и напрежението между жените във формата се усеща дори от екрана. До финала не успя да стигне сладката Киара, която пък спечели симпатиите на зрителите. 

Тя гостува в подкаста "Не съм такъв човек", където разкри една строго пазена тайна. Никога досега не е споделяла, че е била на косъм от смъртта. Преди четири години е получила тежко заболяване, което я довежда до кома с минимален процент за оцеляване. Със сълзи на очите се връща към най-кошмарния си момент и как е успяла да се съвземе. 

Малко хора знаят също, че тя е била сред големите надежди на художествената гимнастика и ако не беше получила тежка контузия, то сега щеше да е едно от златните ни момичета. "И да съжалявам, няма какво да променя, затова гледам да не го мисля", обяснява тя пред репортера Красимир Красимиров. 

Много интересно е запознанството й с певицата Емануела, която първоначално я заплашвала. Без да знае, бившият на певицата вкарал Киара в любовен триъгълник. Това разгневило Емануела, която веднага поискала сметка от сегашната си приятелка. 

Няма как разговорът да не мине и пред "Ергенът" и отношенията й с останалите момичета и самия Алек. Киара е бясна на Христиана, тъй като й обещала да й даде култовата фраза "Ща заапа", но след това се отметнала и Киара загубила много пари, труд и нерви. 

Цялото видео с Киара може да гледате още сега: