Фолк звездата Мария, която е сред участниците в новия сезон на "Като две капки вода", е гост в подкста "Не съм такъв човек". Там тя разкрива шокиращи неща от личния и професионалния си живот. 

Водещият Красимир Красимиров зададе най-неудобните въпроси на миньончето, които интересуват всички. И така научихме от първо лице, че отново се е събрала с третия си съпруг Мирослав. Разказа за какво се карат и на какво го е научила, макар и трудно. През всички трудности, включително домашното насилие, за което се изписа толкова много. 

Мария говори открито за участието си в "Капките" и иска да успокои хейтърите, че не се бори за победа. Но кой е бил най-лесният и най-трудният й образ, какво не иска да й се пада? За всички трудности в шоуто тя говори без заобикалки. 

Безспорно сред най-трудните образи е този на Лили Иванова, защото всички очакват невъзможното. Но Мария е доволна и споделя, че е получила лична похвала от Примата на естрадната музика. 

Рядко фолк звездите си позволяват да коментират колежки, но Мария го направи и изрази възхищението си от няколко имена. За първи път засяга и темата за песента "Спомен", която Преслава записа и изпълнява по участия. Дали е сърдита или пък е повод за гордост - може да чуете в емоционалната изповед на Мария в "Не съм такъв човек".

ЦЯЛОТО ВИДЕО С МАРИЯ:

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук