Какви шансове дават звездите на водещите кандидат-кметове в областните градове в избирателните райони на страната, според деня им на раждане и деня на изборите – 27.10.2019 г.? Дали кармата, която се творили, ще им помогне или ще им попречи, дали съдбовният им път ще ги отведе до кметския стол – това разкрива астрологът Светлана Тилкова – Алена, цитирана от „Труд“ в последните дни преди вота.

Всеки ден тя представя прогнозите си по области, а петък е запазен за изчисленията за Пловдив, Варна и София.

След като в първата част бяха представени Благоевград, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово и Добрич, във втората – Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик и Перник , днес е ред на Плевен, Разград, Русе, Силистра, Сливен и Смолян.
 
Плевен
Тримата кандидати са родени във водни знаци. Непредсказуеми и готови на всякаква подмолност спрямо конкурентите си. Да са внимателни, за да не се стоварят като бумеранг върху тях самите вредите, които творят.
 
Илиян Йончев – БСП
Роден е във воден знак, Риби.

В живота му не липсват трудности, защото възприема всичките си задължения като наложена му Божествена мисия, но не винаги е правилно разбран от хората, които често го възприемат като чудак. Настроението му е променливо, характерът – труден.

Не приема съвети дори и когато са добронамерени, реагира рязко и агресивно в своя вреда.
В негова полза е да се владее, да умее да отстъпва, вървейки по пътя към върха и към кметския стол. Крачка назад – две напред.
Денят му на раждане изисква да върви уверено по своя път.

Съдбовният му път забранява да е прибързан. Изборният ден в лична година на материална стабилизация, в ден и месец на емоции, изисква от него добра преценка на думите и действията му, за да не отблъсне избиратели.
Композитната карта е носител на промени – от него зависи дали ще са положителни.

Извод: Има шанс за успех. Не е изключен балотаж, ако е агресивен и без факти критикарски настроен.
Георг Спартански – инициативен комитет, подкрепен от ДБГ, СДС и други десни формации

Роден във воден знак, Рак. Майстор е да обсебва околните в задушевни разговори или на трапеза. Така постига личните си цели. Когато успехът му се изплъзва, вместо да види своите грешки отмъщава на нарочените за виновни. Когато е спечелил неприятели, готови да му мъстят, намира други, които са готови на физическа разправа в негов интерес. Да воюва, му е заложено в звездната карта, но често войната е безпредметна и не му носи позитиви, а точно обратното.

Денят му на раждане е носител на кармична разплата, която е причина за трудностите в живота му. Съдбовният му път го подтиква да търси влиятелни приятели, чрез които се самоосъществява. Изборният ден е в негова лична година на промени, в месец и ден на стабилизация, но хармонията помежду им е невъзможна.

Композитната му карта предупреждава за склонност към непочтени действия, които може да са провокирани от него или други хора, но трудностите, които го грозят са неочаквани и необратими.

Извод: Спечелил вече избиратели, може да разчита на тях, но няма да липсват неочаквани обрати, заради накърнени интереси.
Мирослав Петров – ГЕРБ

Роден е във воден знак, Скорпион. Готов на агресия, ако нещата в живота му не се случват съгласно неговите планове. Склонен е да подава ръка на нуждаещите се, да обещава подкрепа, но когато е получил очакваното от чакащите, намира оправдание, не спазва обещаното и ги оставя разочаровани.

Бърз и решителен е в действията си, обича развлеченията, а след това търси бързи и рисковани начини да печели, за да компенсира изхарченото. Денят му на раждане е носител на общителност, но забравя хората, които са му подали ръка, защото не признава, че е имал нужда от подкрепа. Съдбовният му път е причината да е прибързан, недообмислящ в дълбочина нещата.

Изборният ден в негова лична година на кариерно развитие, в месец и ден на материална стабилизация. Да преценява добре думите си, за да не отблъсне гласуващи в самия ден – 27.10. Композитната му карта е носител на кармична разплата с избирателите, ако не е провеждал умерена кампания, за да не се чуди къде да се скрие от хората.

Извод: Има качествата да спечели и дори да управлява приемливо, но едва ли ще успее да надмогне за краткото време и до изборния ден сътворените от самия него негативи.

Разград
Трима различни като характеристики кандидати, всеки от които има своите шансове, но и предупреждения. Битката ще е интересна и с привидно очакван, но изненадващ финал.
Денчо Бояджиев – БСП

Роден е във воден знак, Рак. На моменти му е трудно да надмогне егото си, но успява да го стори. С добротворството си и желанието да е полезен, до степен на обсебване, успява да разбере хората и ситуацията, в която се намират и да подаде ръка. Печели много приятели, носещи му полза в изборния ден. Зареден е с много положителна енергия, готов да твори положителна карма и с враговете си, той върви по пътя си с оптимизъм.

Денят му на раждане е носител на духовни и интелектуални стремежи, на успешно кариерно израстване. Съдбовният му път е причината да се стреми към стабилност и хармония в живота.

Изборният ден е в негова лична година на материална стабилизация, в ден и месец на емоции, които е в негова полза да овладява, дори и при нарочни дразнители.

Композитната карта му налага такт и търпение, но и предпазливост при общуване, за да избегне нечии подмолни вредни действия.
Извод: Силна кандидатура, най-подходящата от тримата. Пътя към успеха е съпроводен от неочакваности и обрати заради емоцията.
Д-р Левен Апти – ДПС

Роден е в огнен знак, Стрелец. Импулсивен и непредсказуем, със силно изявено его, което му вреди, защото винаги възприема околните като врагове, които му пречат да блести. Воюва словесно, необмислено, способен да засегне някого, но не и да се извини. Живее в свят, изграден от неговите фантазии. Държи да има от всичко, което предлага живота, дори и ако се налага да върви по ръба на бръснача. Лесно податлив на чуждо влияние.

Денят му на раждане е носител на кармична разплата, на трудности в живота и засилени материални стремежи. Съдбовният му път е причината за характерната му прибързаност и неспособност да обмисля в детайли.

Изборния ден в трудна негова лична година позволява промени, но не и глобални, ако не вижда малките спънки, които могат да го провалят.
Композитната му карта разкрива, че стремежът към кметския стол е заради личен материален интерес, различен от партийния.

Извод: Успехът и провалът зависят само от него. Ако е допускал грешки по време на кампанията да не разчита и на издигналата го партия.
Валентин Василев – ГЕРБ

Роден е в земен знак, Козирог. Професионалист, изтъкан от желание да успява. Обижда се, когато бъдат критикувани деловите му качества, но е в негова полза да се вслушва в думите на околните и да си прави верните изводи. Когато среща спънки, е в състояние да намери вярното решение с прозорливост, предпазливост и упорство. Не умее да се пази от хора, които му вредят, въпреки че е със самочувствието на прозорлив човек.

Денят му на раждане, какъвто е и неговият Съдбовен път, са носители на прибързаност, работеща в негова вреда, ако с годините не се е научил да я контролира.

Изборният ден е в личната му година на промени, които е длъжен да обмисля добре, в месец и ден на стабилизация, която може да постигне, ако си наложи умереност, търпение и усмивки. Композитната карта предупреждава за емоции, за невъзможност да реагира с безразличие. Рискува да създаде негативно впечатление за себе си.
Извод: Има възможност да спечели изборите, ако не е досадно самоуверен и самовлюбен, защото със самохвалство отблъсква избирателите си.

Русе

И двамата кандидати имат своя шанс да седнат на кметския стол. Битката е равностойна.

Пенчо Милков – БСП
Роден е в огнен знак, Лъв. Здравомислещ човек, който преценява правилно обстоятелствата, преди да даде своето мнение. Рядко греши в оценките си, но може да допусне грешка от много размисъл и взиране, пропускайки навременното решение, което е причина за застой. Да бъде предпазлив, да не е прибързан, да действа обмислено, за да си спести провалите заради неправилно подбрано обкръжение.

Денят му на раждане е носител на кармична разплата и често досадни трудности в живота му. Съдбовният път му носи емоции и слабостта да се откаже от битка, ако се налага да я води. Изборният ден е причина да е устремен към промени, но не на всяка цена и с некоректни действия и подмолни удари, защото провалът го плаши до депресия, от която трудно излиза без помощ.

Композитната карта предупреждава за трудно овладяване на емоциите и прекомерна чувствителност в дните преди изборите и в самия ден.
Извод: Както има шансове, така може сам да ги пропилее, ако разчита единствено на партийната подкрепа, а не на своите изяви.

Диана Иванова – ГЕРБ
Родена е във въздушен знак, Близнаци. Променлива, неспокойна, устремена към целите си, инатлива, умееща да говори омайно, да печели хората, но на моменти прекалява с перфекционизма си и се гневи, когато околните отказват да u се подчинят. Всичко, което прави в живота си, не бива да е в противоречие с изискването безкористно да е полезна хората, да помага при техните страдания и проблеми. За нея, стига да поиска, няма недостижими цели и непреодолими трудности.

Денят u на раждане изисква да е борбена, а не инертна. Съдбовният и път изисква да живее извън България, но може да компенсира изискването като пътува често до съседната u държава.

Изборният ден в година на ново начало и разпорежда да е умерена, тактична, търпелива, усмихната.
Композитната u карта също налага подчинение на Съдбата, умереност в думите до и в изборния ден.
Извод: Ако членовете на партията, която я подкрепя, са активни, има шанс да спечели изборите още на първи тур, но не е изключен балотаж заради ниска избирателна активност.

Силистра
Двама представители на стабилен земен знак се впускат в равностойна битка, но победата очаква доказалият се и спечелил доверието на избирателите по време на кампанията.

Момчил Неков – БСП
Роден в земен знак, Телец. Разумен в професионалните си стремежи, но непостоянен в отношенията си с хората. Готов с търпение и умереност да съветва, да е полезен, но не бива да си позволява обещания, които знае, че няма да изпълни, да обсебва хората и след това да ги разочарова. Податлив на влияние, манипулируем. Да освобождава енергията си в спортната зала, без агресия и ненужни яростни изблици, които го обричат с годините на самота.

Денят му на раждане е носител на кармична разплата и трудности. Съдбовният му път изисква постигне стабилност и хармония в дните си.
Изборният ден в лична година на общуване, когато привлича и неподходящи ласкатели и вредители, в месец и ден на трудности, изисква да не демонстрира самоувереността и самочувствието на победител. Така губи гласове.

Композитната карта предупреждава за прибързаност в дните до изборите и в самия ден.
Извод: Може да успее само, ако кампанията му е била коректна, ако не е злословил срещу опонентите си с измислици, които рушат авторитета му.

Юлиян Найденов – ГЕРБ
Роден е в земен знак, Телец. Въпреки заложената му стабилност от Телеца, той е променлив, любопитен, разнопосочен и изтъкан от невъзможност да се концентрира само в една цел, заради стремежа към новото и непознатото.

Притежава огромен запас енергия, която претворява в житейски дела. Умее да е съпричастен към проблемите на хората и с готовност ги решава. Да не се поддава на чуждо влияние, само защото някой го е впечатлил с поведението и интелекта си, за да не се окаже без да усети в робята на използван и разочарован. Денят му на раждане е носител на целеустременост, амбиция и инат, който му вреди в общуването. Съдбовният му път го орисва на материални стремежи и изискване да твори положителна карма.

Изборният ден е в година на материални стремежи, в месец и ден на емоции, които може да го препънат, ако не си наложи търпение.
Композитната карта разкрива, че е склонен да се доверява емоционално на ласкатели.
Извод: Успехът му е отреден, но неочаквани обрати не са изключени заради некоректни действия от опонентите.

Сливен
Двамата кандидати са озарени от самочувствие и самомнение, че са най-добрите, но предимството е за този, които е познат на съгражданите си с доказано добротворство и готовност да е полезен за развитието на града.

Стефан Радев – ГЕРБ
Роден е в земен знак, Дева. Заради влиянието на няколко планети в този знак е прекалено изявен перфекционист, но не винаги спазва правилата, за да изисква това и от околните. Не бива да се стреми да блести на всяка цена в светлината на прожекторите, да парадира с предстоящия си успех, защото въпреки опита, който има като кмет, може да се окаже с по-малко избиратели въпреки очакваната подкрепа. Да не допуска емоцията да властва над разума. Самочувствието му вреди, а скромността му помага.

Денят му на раждане е носител на желание за стабилност, но му пречи Съдбовният път, заради който налага мнението си на околните, дори и да не е поискано или правилно.

Изборният ден в годината му на емоции и в месец и ден на ново начало, налагат да забрави прибързаността. Композитната му карта разкрива, че избиратели, обещали подкрепата си, няма да му я дадат, заради негови необмислени думи и действия.
Извод: Има шанс за втори мандат, но не е изключено да се яви на балотаж, ако не е провел правилно кампанията си.

Кольо Милев – БСП
Роден е в огнен знак, Лъв. Не е типичен представител на знака си. Обича да блести, но ако може без усилия от негова страна. Егото му пречи да бъде полезен на хората, защото поставя на първо място личните си интереси. Не успява да постигне равновесие между емоцията, желанията и разума, а когато го осъзнае, гневът му е всепомитащ, прикрит зад лукавство, което му печели врагове.

Отношенията му често са проблематични. Денят му на раждане е носител на кармична разплата и силно изявен материализъм. Съдбовният път на стабилност частично успокоява негативите му. Изборният ден е в година на емоции, които трудно овладява, на прибързаност в деня и месеца, защото е сигурен в победата си, заради която може да черпи още от сутринта… изтрезняването ще е с болка. Композитната му карта предупреждава, че ако не анализира действията си и не поправи грешките си в оставащите дни, може да отпадне от състезанието.

Извод: Успехът е несигурен, по-скоро случайност, не зависи нито от партията, която го е издигнала, нито от неговите сигурни избиратели.

Смолян
Ще спечели този, който е допускал по-малко грешки по време на кампанията и е избягвал критикарстване или безпочвените нападки.

Николай Мелемов – ГЕРБ
Роден е във въздушен знак, Близнаци. Стабилен, заради другите звездни заложби в хороскопа му. Интелигентен работохолик, който със собствен труд постига целите си и успява в живота. Не се отказва от започнатото, отговорен е и не допуска противопоставяне, ако правотата му е доказана и обществено полезна. Разбира се със съгражданите си и с готовност им помага. Амбициозен, надарен с творчески заложби, нека бъде по-смел в своите изяви.


Денят му на раждане е причината на моменти да е инатлив, но бързо се извинява, ако е засегнал някого. Съдбовният му път е обвързан с материална стабилизация.

Изборният ден му налага такт и търпение, нови познанства, към които да бъде внимателен, защото може да са провокатори, които целят да му навредят.
Композитната му карта предупреждава, че чувствителността му и емоционалните му реакции, прибързаност и необмислени думи му вредят.
Извод: Процентът за успеха му е голям, но зависи само от неговата работа през изминалия кметски мандат и доверието на хората, увеличено или позагубено през кампанията.

Стефан Сабрутев – безпартиен, издигнат от БСП
Роден е в земен знак, Козирог. Изненадващото е, че има няколко планети в Скорпион, което го превръща в отмъстителен и готов да жили, ако планираното не се подрежда според неговите очаквания. Обидчив е когато го засегнат за професионалните му качества, бързо изпада в ярост и е готов да застреля с думи опониращите. Да уважава чуждото мнение, вместо да спори заядливо и да отдалечава хората, след като се е впуснал в кметската надпревара. Денят му на раждане е носител на кармична разплата и трудности.

Съдбовният му път изисква да не е прибързан и да обмисля добре действията си.
Изборният ден в трудната му лична година го орисва на промени, но дали ще са положителни зависи от умението му да се владее.
Композитната му звездна карта е носител на емоции в деня на изборите, тласкащи го към необмислени действия и думи, отблъскващи избиратели.
Извод: От неговото поведение по време на кампанията зависи успехът му, но ако е допуснал критикарстване и незаслужени обвинение към опонентите си, сам твори своя провала си.