И най-силният крясък не може да скрие користините интереси на БСП. Това написа кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Андрей Ковачев в социалната мрежа „Фейсбук“ по повод първомайския митинг на БСП.

„Потресен съм от този тип водене на кампания от партията довела Отечеството ни до три фалита и направила концлагер от страната ни, за да не се доближава никой до границите и (сега явно също не искат свободно да се пътува), до Лукановата зима, до Виденовата хиперинфлация (1 Долар = 3000 Лева! специалист: г-н Румен Гечев!!!), до фалита на банките! Същите хора ни говорят за справедливост и социална политика!“, пише Ковачев.

„Нямало свобода на медиите??? Това е връх на наглостта! По-голяма медийна кампания срещу управляваща партия, мисля няма никъде в ЕС, но нямало медийна свобода!? Искат „безплатно майчинство“, явно не знаят, че в България има най-дългото платено майчинство в ЕС, но сега БСП иска майките да нямат средства за отглеждане на децата си или явно не разбират какво говорят!!!“, добавя още той.

„Приписват си, че БСП са се справили с двойните стандарти на храните в ЕС!? Грозна лъжа! Колко жалко, че стигат до такова ниско ниво, за да отвратят хората от политиката! Уважаеми опоненти, моля не давайте пример с Испания, вие нямате нищо общо с испанските социалисти, по нито една тема!“, отбелязва Ковачев. „Това не е европейска предизборна кампания. Отново призовавам нашите опоненти да представят идеите си за бъдещето на ЕС и как ще защитават националните интереси на страната ни в ЕП заедно с нас!“, пише кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС.