Аз не разбирам необходимостта Кирил Петков да има охрана и държавата да се грижи за неговото удобно битие на придвижване. Откъде накъде! Кирил Петков катастрофира държавата с 200!

Това написа във Фейсбук журналистът Калина Андролова. 

"И сега се движи като самозабравил се цар по пътищата на България, които апропо неговата клика не си направи труда да ремонтира. Затова ще се избием по пътя от дупки, кратери и пр. Онзи ден си строших и аз автомобила. В толкова катастрофично състояние пътищата никога не са били! Но Кирчо не кара личната си кола!

Докато народът си троши автомобилите! Държавата е в безпорядък, и основен създател на този хаос е именно охраняваният Кирил Петков, на който всички ние с нашите данъци му плащаме автомобила и охраната. Ако изобщо трябва да го предпазват от нещо, то е от собствената му неадекватна амбиция.

Автомобилните катастрофи и неспазването на правилата са просто детайли. Арогантността е тази, която убива във всякакъв смисъл и съвсем буквално, и хора на пътя, и икономика, и държавност. ПП спирали кампанията. Лошото е, че няма да е задълго. Самозабравянето от властта не познава смирението, а наглеенето е безкрайна патология", коментира още тя.