Кандидат-депутатът на Слави Трифонов, Георги Тодоров системно заплашва лекари и специалисти във "Фейсбук". Това става ясно от техни сигнали в социалните мрежи.

Д-р Аспарух Илиев, който е ръководител на лабораторията в Университета в Берн написа във "Фейсбук", че въпросният представител от ИТН отправя заплахи и предупреждава с доноси, дори и с арести, ако случайно някои от тези, които той не харесва решат да се приберат в България, пише tribune.bg.

По всичко личи, че като представител на „новата власт“, Тодоров смята, че е нормално да се арестуват хората, които той не харесва или смята, че не са достатъчно компетентни за него.

Под ударите на Тодоров попада и математикът Петър Велков, който редовно получава заплахи от кандидат-депутата на Слави Трифонов. „Този индивид говори просташки, пише неграмотно, заплашва (хвалейки се как знае да пуска доноси “без да ме пипнат“ и сее ужасяваща ненаучна пропаганда.

Не се спря повече от година“, пише Велков, като прилага и линкове със снимки от заплахите на Тодоров. От тях става ясно, че кандидат-депутатът определено е голям почитател на доц. Атанас Мангъров и убежденията му по отношение на коронавируса.

Като най-голям коз, Тодоров изтъква участието в Българския лекарски съюз, което го прави „експерт“, а останалите, които не мислят като него са заплашени с арест.