Жалбите са абсолютен фалшификат и опит да се спре регистрацията на "Да, България". Това заяви ефира на Нова телевизия Иво Мирчев - част от изпълнителното бюро на "Да, България", относно скандалът с регистрацията на партията на Христо Иванов. Въпреки ВИП обслужването, получено в съда от личната партия на скандалния бизнесмен Иво Прокопиев, вчера бяха подадени 3 жалби срещу регистрацията ѝ.
Така автоматично започва да тече нов 14-дневен срок за разглеждането им и измислената партия губи възможност да подаде документи в ЦИК за изборите, което хвърли в паника политическите храненици на олигархичния кръг, създаден от Иван Костов. 

"Ясно е, че тези жалби са несъстоятелни", продължи да се жалва Иво Мирчев. Пригласяше му Антоанета Цонева, която се нписна в конспиративни теории. "Жалбите са дадени по пощата. Съдържанието е изключително смешно и всички жалби са написани с един почерк. Решихме, че "Да, България" ще се яви като коалиция със "Зелените" на изборите, защото нашата регистрация е саботирана. В момента събираме отново подписи. За 12 часа ние трябва да съберем над 3000 подписи", каза тя.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ