Това подписа на Радев ли е, или не? Това запита Антон Тодоров от ГЕРБ, след като показа документ, в който се посочва становище и опорни точки от Румен Радев защо самолетите "Грипен" трябва да бъдат предпочетени.

Той донесе в студиото на bTV няколко документи и зави, че президентът говори "празни приказки, с които руши авторитета на институцията.

Аз уважавам много институциите и ми е много неудобно, че трябва да критикувам президентството. Прзидентът говори празни приказки и лепи етикети като клюкарка на "Женския пазар".

"Не бил давал мнение за "Грипен".  Той е давал и опорни точки по времето на правителството на Пламен Орешарски. До какво стигнахме – Румен Радев не е приятел на истината. Освен г-жа Лъжа имаме и г-н Лъжа, коментира още той.

"Радев се подписва и казва изпращам ви справка и опорни точки. Оставям ви документите. Този човек президента до кога ще говори едно, ще мисли друго и ще прави трето", запита още той.

Нивото на Радев е много ниско. Започна със 74% подкрепа, а в момента, 8 месеца по-късно, подкрепата е само 54%", разкри Тодоров.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!