"Бтв за пореден път цензурира АТАКА и заглуши гласа на партията. Това стана по време на предаването „Лице в лице” с Цветанка Ризова. Нейн гост бе председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов". Това се казва в съобщение до медиите от пресцентъра на партия АТАКА.

Ето какво още се казва в обръщението на партията до средствата за масова комуникация:

"От пресцентъра на АТАКА се свързаха с редактора на предаването Бисера Ангелова с молба да включат по телефона само за една минута народния представител от партията на Сидеров Миглена Александрова по време на участието на Цветанов. Тя искаше да попита Цветанов за изказването на Делян Добрев от ГЕРБ, че депутатите на АТАКА могат да бъдат заменени с тези на Воля. „Ще сменяте ли Сидеров с Марешки?” беше единственият въпрос, който депутатката от АТАКА искаше да зададе.

От екипа на предаването отказаха включване по телефона с оправданието, че имали много малко време - само 11 минути за Цветанов и отказаха категорично да включат представител на АТАКА в предаването.

Партия АТАКА ще продължи да търси начин да получи отговор от ръководството на партия ГЕРБ, съгласувано  ли е с тях  изказването на Делян Добрев, касаещо участието на АТАКА във властта.

Припомняме, че председателят на енергийната комисия към Парламента и народен представител от ГЕРБ Делян Добрев е обвиняем за извършена умишлена безстопанственост по делото „Белене”. АТАКА иска оставката му като председател на комисията.", заяви още той"

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!