Евродепутатът и лидер на "Презареди България" Николай Бареков избухна срещу фалшивите новини. В личния си фейсбук профил той посочи каква атака е започната в последно време. Ето какво написа Бареков:

"Либерастките псевдомедии изтрещяха от новината, макар и изтекла преждевременно, че опасната за статуквото ББЦ - Презареди България става член на Консервативния Алианс редом с британските консерватори. Лъжат, мажат, обиждат като истински жалкари. От флагманът на фейк армадата Клуб Z, известен като Клозет, започнаха да бълват фалшиви новини, изсмукани от пръститете си.

Мобилизираха дори прасето-либераст 300 килограмовия грантаджия, охранен от соросоидните фашизоиди, О. М. да плюе и обижда лекцията ми пред студентите по информационни технологии. Нито един аргумент срещу моите тези. Само плювни и епитети. Разбира се, обиди най- вече интелекта на самите студенти и преподаватели. Същотото морално прасе израстна като “политолог” под моята грижа в студиата на Тв Европа и БТВ.

Сега за сведение на подсъдимия за 63 000 000 лева неплатени данъци Огнян Донев. Наясно ли е, че неговите журналисти лъжат и манипулират ИСТИНАТА. Разполагам с тяхната кореспонденция със Секретариата на АКРЕ ( Консервативния алианс). От отговорите на английския колега Ричард Милсъм до някоя си колежка Пламена Тодорова, на английски, разбира се, става ясно (дори и за идиоти), че ББЦ ще бъде официално приета за член на Алианса на Консерваторите след броени дни. Клозет мълчи, но не посрамен....вместо това започва гнусна атака в нацистки стил срещу мен и моите идеи.

Неолиберализмът и либерастите в него са същите като фашистите и националсоциалистите. Омразата и покварата са тяхната движеща сила. Какво пазарно има в държавния капитализъм на Огнян Донев, който печели милиарди от най-регулирания пазар в Европа - лекарствата, или при подсъдимия за кражби скандален бизнесмен Прокопиев, заграбил милиарди от подарената му приватизация от Иван Костов? Каква “свобода” в псевдомедии като Клозет, Медиапул и Капитал, които са корпоративни стенвестници малотиражки за своите господари с цел производство на лъжи и клевети за неудобните за бизнеса им с държавата? Какъв пазар за техните охранени прасета и ментета, които само лочат ежечасно грантове в кочината на Сорос? Пазарът умря за вас, господа Либерасти! Вие сте обикновени продажни мекерета и го доказахте още 2013 година.

Омразата и крясъците са последното убежище за провалената ви теория! Маските паднаха, господа измамници! Вие, либерастите сте моралните уроди на капитализма, а теорията ви се оказа една “антропологическа грешка”. Цитатът е точен. Скоро ще се завърна на полагащото ми се място в център-дясното като легитимен представител на Консерваторите. Моите идеи бяха оценени в Европа. Вие отивате в крайно лявото и оттам на бунището при БКП, която ви създаде и плати обучението на Запад.", написа Бареков.