Тези, “умните и красивите”, които сега се мъчат да яхнат протеста са същите продажни душици, които върнаха ГЕРБ и Борисов на власт с платени протести през 2013-14 година. Това написа в личния си фейсбук профил Николай Бареков.

Ето какво още пише той:

Тогава аз бях подложен на брутална имиджова атака от тях заради разкритието си за Костинбродската афера. След като върнаха ГЕРБ на власт лъжелибералите осребриха с министерски постове и тлъсти порции от софрата.

Христо Иванов, Трайчо, Радан, Кунева, Лукарски....списъкът е много дълъг. Днес са хванали един възпълничък шишевиден бивш младеж от Филибето, комсомолски секретар на Иван Костов от 97-2001 г., Велислав Величков от “Правосъдие за нас, кор за вас” и пак яхнаха народния гняв, за да седнат на софрата барабар с Прокопиев.

В лелеяното правителство на Пинокио с премиер Христо Иванов същият Величков ще е министър на правосъдието, вместо безработен пловдивски адвокат. Сега дерат с актьорско майсторство ризи колко били виновни, че прецакали младите, дето сега ядели бой по тъмното, като върнали Борисов 2014.

Предупреждавам Румен Радев, който няма опит с тях, че тези соросогнидни термити ще го оглозгат до кокалче и ще го хвърлят на бунището, както правят с всеки, които им подаде ръка. Ще му прецакат и втория мандат без да им мигне окото. Те са по -опасни от пришълците от популярния филм. Те са по-вредители и неизтребими от техните братовчеди хлебарките.