Депутатът от Има такъв народ Тошко Йорданов отново привлече вниманието в кулоарите, видя БЛИЦ TV. Оказа се, че харесва филма Мездузвездни войни. 

Борецът срещу въвеждането на зеления сертификат обясни, че не се прави на интересен. И докато не му направят забележка, че нарушава протокола, ще продължи да носи подобни тениски под сакото.

Като председател на парламента Ива Митева направи забележка на Филип Станев да не ходи със скъсани дънки... Но Тошко Йорданов има своя собствена визия как да ходи на работа в парламента.



Докато говорихме с него по стълбите се изкачи Ива Митева. Тя отново потвърди кои са управленските приоритети и какво си говорят с партньорите от "Продължаваме промяната". Остава ли темата енергетика трептяща за потребители, търговци, бизнес.

След като депутатите изслушаха вътрешния министър Бойко Рашков, на излизане той отговори на подвикване на Тома Биков от ГЕРБ и показа своя неприязън към партията на Бойко Борисов.

Рашков с кръвожаден коментар за разпита на Борисов

Рашков не обясни адекватно защо размахва тези снимани пари и защо оповестява данни от заведени дела. Вътрешният министър още веднъж показа, че питат ли го за неговите имоти става непредсказуем и ръси бисери.