Защо  не се замислим какво каза Доналд Тръмп за корупцията във Вашингтон, че Вашингтон е създал ИД – най-голямото зло, че 2 щата въведоха смъртното наказание, а когато Ердоган каза, че ще въвежда смъртното наказание, всички скочиха. Това заяви премиерът Бойко Борисов в ефира на Нова телевизия. ​​​​​​​
Със завист казах, за Трифонов, че всяка партия ако има 2 часа за предизборни изказвания е добре. Едно е СКАТ, едно е АЛФА, ГЕРБ няма телевизия, защото това са вече 6-7 години управление. Трупаш негативи. Когато затваряме тунели, и се натрупва опашка хората псуват нас. Те не се сещат, че при първия земетръс са слагали чували с цимент. Те мислят, че е плоча", каза премиерът.
 
Гласовете ни от Турция изцяло се дължат на ДОСТ и Лютви Местан. Той се обиди, че не искахме подкрепата. Те искаха да измерят гласовете с ДПС. Той сега пак каза – щем, не щем, те пак така ще гласуват. 
 
Вратата към ГЕРБ със съжаление го казвам, защото в политиката не е хубаво така да се казва, но я затворихме преди време. ДПС знаят, че с ГЕРБ няма да управляват.
 
Моля ви като журналисти. Идете в едно Никола Козлево, не го знаете сигурно къде е", обърна се Борисов към водещите, но Николаев го обори: Знам го до Шумен". 
"Там се ненавиждат с ДПС. Казват истинският враг на ДПС е ГЕРБ", каза премиерът.

По повод оставката той каза, че очаква "скункс". "Как си го представяте отивам в парламента, подавам оставка и те не я приемат? Вие се шегувате, защото имате празник. Следва това, което съм казал. С нетърпение очаквам „Господари на ефира” да ми дадат скункса.", посочи премиерът.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!