Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново пое по пътищата на страната, но не с прословутата джипка, а с „Шкода”.

"По-тесничка е, ама с джипа много ги дразнех", каза той докато караше по ремонтиран, но непуснат участък от автомагистрала "Хемус".

Той посочи колко добре е свършена работата по негово време. "Вижте каква красота. Всичко това го направихме. Сега са оставили 5-6 работника, колкото да се вижда, че се работи. Но няма една машина. Вместо българите да го карат и да го ползват, една леличка обяснява кое е на АПИ, кое на кого е. 

Това е икономическият растеж, моделът Радев. Абсолютно готово е, но само да не кажат, че е  направено от нас. Щеше да е готова до Търново вече "Хемус". Дори са готови да го взривят, само да не кажат, че ние сме го направили", каза той.

"Това е моделът "Радев" - застой, хаос и разруха, епидемии изпуснати, без ваксинационнна кампания, провалена лична от Радев и неговите антиваксери. Сега затварят бизнесите, затварят всичко и казват - мерки. Ама мерките са парите на данъкоплатците.

Вместо лятото да се ваксинира всичко масово... Няма нито един работник, Радев. Как ще вдигаш доходите, с кое - с юмрука и с това, че разпиля партиите? По нашето управление изпреварихме по доходи Румъния. Няма план за възстановяване, няма нищо. 
 
Няма един работник. Застой и хаос – това донесе Слави Трифонов, Радев, Тошко Йорданов...

И цял ден ме коментират. Какво ви пречи ГЕРБ? Направете правителство, имате мнозинство. Защо не направите правителство? Защо ще харчим милиони за избори? Това е един лот на магистрала”, обобщи Борисов.
 
„Видяхте, че ГЕРБ не може да бъде победен честно и по вашите правила, само с машини... И явно трябва да изпълните указанията на олигарсите, да ни оставите лесни мишени, това днес направихте. Това е благодарност за хилядите полицейски операции, които съм направил, най-добрите в света.

И стигнаха и до патриарха, да му вземат охраната. Оставете човека! То и без това колата го вози до болницата и обратно и до „Александър Невски”. Как не ви е жал за него поне? Шайката на Радев ще бъде охранявана единствено, за 50 млн., от народната любов”, каза гневно Борисов, коментирайки промените в Закона за НСО.