Нещо падна, нали не го бутнахме ние? Този шеговит въпрос отправи премиерът в оставка Бойко Борисов към журналист, след като се чу нещо да пада, докато той говореше след важната среща с президента Росен Плевнелиев.
"Има една хубава приказка: Не си пожелавай жената на ближния, защото може да стане твоя. Сега г-н Радев може да прави каквото иска, без никаква опозиция и съпротива. Защо да не направят правителство и да носят цялата си отговорност", запита Борисов. 

"Направете правителство, влезте, управлявайте. Имате си ДПС, Патриотите. ДСБ искаха да са опозиция, е, направиха така, че и ние да сме опозиция", отсече премиерът в оставка.

"Естествено, че БСП са спечелили изборите. Г-жа Нинова обнови партията и направи така, че да се почувства подем. Парите ги дадоха те, направиха модерна кампания", призна той.

"От сутрин до вечер обичам да гледам МиГ-овете как летят. Имаме и други летци, капитани на кораби и фрегати, имаме всичко. Какъв е проблемът", зачуди се премиерът в оставка. Борисов многократно бе запитан от журналисти защо ген. Радев не е подал оставка, а е бил даже повишен, след като, под негово командване, се е разбил изтребител за стотици хиляди. "Самолети винаги са падали. Важното е, че народът на България му гласува доверие на последните избори. Въпросната случка е много стара, още през 2012 година е станала и е известна на всички", каза той и не пожела да коментира повече.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!