Продължава предизборната обиколка на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и кандидати за народни представители. Бившият премиер днес се срещна с избиратели в Сливен.
Заедно с него бяха Томислав Дончев, Десислава Танева и кметът на Бургас Димитър Николов. На срещата с хората бяха обсъдени приоритетите в предизборната програма на ПП ГЕРБ.

Борисов каза пред хората: „ГЕРБ е народна партия. Отчитаме се на хората и разчитаме на тях. Със сигурност има още неща, които можем да направим. Поучихме се от старите грешки“, каза бившият премиер. Той даде за пример и протестите в края на първия мандат. „Беше извършена диверсия, но след това стабилизирахме енергетиката. Сега всички електроенергийни дружества са на печалба“, припомни той.

„България е стабилна, втора по ръст на икономиката в Европа, с нулев дефицит. Това го призна и президентът Радев. Имаме 14 млрд. лева фискален резерв. България е сред отличниците в Европа. Не само, че нямаме бюджетен дефицит, но сме и на печалба“, подчерта той.

„Не може всичко наведнъж. Искахме да дадем повече за учителите, но трябваше да се разплатим, да възстановим проектите на общините.

Първият месец, след като дойдохме на власт, след БСП, събориха КТБ – 3,7 милиона бяха изплатени на хората. Ние глупости не правим – правят ги от променената партия. Когато усетят, че ще дойдем да управляваме, започват да правят поръчки“, припомни Борисов в Сливен.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!