Много обичат да ни дават акъл каква строителна площадка сме, но за тези много десетилетия да бяха свършили някаква работа. Това каза премиерът Бойко Борисов по време на Регионалната политическа академия на ГЕРБ - Стара Загора, предаде "Фокус".

„От акъл имаме нужда, но точно те нямат право да ни дават никакви съвети. Аз не знам кметът на Стара Загора догодина за изборите какво ще обещава. Операта беше започната, довършихме я. Паркове, детски площадки, стадиони, детски градини, десетки санирани блокове. 80 блока са санирани. Не знам какво ще им обещае в следващия мандат да направи. Сега като минах през града, мисля че Стара Загора е един от най-хубавите и красиви градове“, заяви Борисов.

„Използвам случая да кажа как фалшивите новини масово тровят света. Завчера на наградата, която дадохме за принос на президента на Франция Еманюел Макрон, аз съм от тримата човека със специална покана. Там не се ходи, който няма работа, отива там. Така бяха подредили програмата, че с всеки да имам един час да разговарям. Понеже аз като председателстващ Европейския съвет, защитавам не само водещите икономики и държави, а и изостанали“, подчерта премиерът.