"Аз суджук не ям, имам високо кръвно, близките ми го знаят това. Така Бойко Борисов коментира действията на ексдепутата Живко Мартинов по т.нар. "Суджукгейт", информира "Канал3".
"Как БСП го обясниха, след като ме питате мен? Техният депутат (Манол Генов), доказан, купил гласовете и за президентските, и парламентарните избори в Пловдивско, стои в парламента. Да, срам ме е от такива депутати като моя, но на мига партията го изрита отвсякъде. Питам - БСП и този депутат, който стои в парламента, питахте ли ги за чудовищното престъпление - купуване на гласове", обърна се премиерът Бойко Борисов към журналистите в Ямбол, където е на посещение. 

Той категорично  отрече името му да е свързано със скандала. 

"Разпоредил съм разследване, никой не ни е хванал в престъпление", добави Борисов, според когото "всеки негодник може да си измисли всичко". 

На въпрос дали съществува списък с фирми, от които се събират пари за ГЕРБ, премиерът отвърна, че ако бъдат подадени достоверни сигнали от такива пострадали фирми и бизнесмени, "ще бъдат изчистени всички до един, ако има такива".