Много се плюе по здравеопазването. За това спомагат и министрите, които се изредиха в този ресор. Сестра ми е лекари и от нея знам, че има много медици, които спасяват стотици животи всеки ден. Това заяви лидерът на ГЕРБ в поредно извънредно изказване пред симпатизантите си в Стара Загора. То бе част от Кръгла маса на тема „Достъпна, ефективна и качествена здравна система“, по време на която се дискутираха предложенията за поставяне на пациента в центъра на здравната система, методите за насърчаване на младите лекари, проблемите, новостите и перспективите в здравеопазването.
Преди това си изявление бившият премиер се срещна и с дами от партията му, където разкри, че е готвен сценарий за падането и на друга банка освен КТБ, както и за опитите за окупиране на Черно море.
 

От ГЕРБ смятат да представят здравеопазването като пирамида, която може да бъде надграждана. "Когато вчера попитах как може да се отчете свършеното от пръстовите отпечатъци ми казаха, че не може да стане, защото сървърите на Здравната каса не могат да поемат информацията. За това Москов и Семерджиев могат да се карат, но от ГЕРБ стигнахме до извода, че няма воля и желание", допълни Борисов. 





ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!