Помните ли какви борби водехме от ГЕРБ за флотилията ни? А сега какво? Разполагат се военни в Черно море. Убеден съм, че Черно море трябва да е зона за сигурност - да се развива туризма, да се тегли газ, а не зона за военни конфликти. Това заяви лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов на откриване на Национална политическа академия на ЖГЕРБ в Стара Загора, на която представяме приоритетите в предизборната програма на партията.
"Сега дойдоха си американските танкове, а се очакват и английски кораби. Нима забравихте какви ги вършеше моят приятел Волен Сидеров, който всеки път ми пилеше от парламента: "Видех танкове по магистралата". А те идваха, тренираха и си отиваха", поясни Борисов.

По думите му, когато той е работил с НАТО решения са се взимали взаимно, сега обаче не било така.

Бившият премиер разкри и че е готвен сценарий за падането и на друга банка, освен КТБ.

"Бургас-Александруполис няма защо да притеснява обществото. Това, което БСП говори за изграждането му, после ще кажат, че са се объркали. Вчера за радост ЕК даде отново пари за европейския газов хъб "Балкан", поясни Борисов и допълни, че всичко, за което са се разбрали с ЕС, Русия и Владимир Путин е изпълнено и е на финалната права.




ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!