За първи път България изнася повече за Германия, отколкото внася. В историята ни говоря. Това е факт, защото България има добри и трудолюбиви работници. Това заяви премиерът Бойко Борисов от основното предизборно събитие на ГЕРБ-СДС в "Арена Армеец", която бе буквално препълнена.

"Нашата основна цел е да повишим многократно доходите", призна той.

"Убеден съм, че ако сме живи и здрави и не стане някоя грешка, ще видите още какви заводи ще се строят в България. И то точно такива, от каквито има нужда държавата. Такива заводи ни трябват", заяви премиерът.
 

"60 километра метро направихме и то само за няколко години. В Шумен направихме и втора индустриална зона. Повишаването на доходите е много важно. Само вчерашната инвестиция в Шумен е 100 милиона. При добри доходи и висококвалифицираните българи ще се върнат в страната и се връщат", заяви той. 

"Като гледам справките близо 500 000 автомобила ще излязат на 24 май. Българите в следствие на ниските доходи просто няма да са си в София. Обръщам се към структурите - помолете ги хората, нека си починат петък и събота, а в неделя да се върнат за изборите. Европа е един организъм", добави Бойко.

"Финансовата стабилност, доходите и инфраструктурата и опазването на външната граница на ЕС - това гарантираме", каза премиерът и натърти колко важна е кохезионната политика.

"Горанов снощи ме пита 500 000 ли обещахте точно или бяха по-малко. Започнахме от 250 000. Питайте се и двамата колко са, да не ви издърпам и на двамата ушите. Защото единият ме измъчва с есемеси", обърна се Борисов към Горанов.
 

"В заключение искам да предупредя партията. В четвъртък петък - ще се опитат да ни направят черни, защото видяха, че духът в ГЕРБ се върна - изядохме си шамарите и си направихме промените, но партията се вдигна. Това ги плаши. Искам да поздравя Мария Неделчева, защото видяхте, че тя буквално разгроми кандидата на БСП. Видяхте злоба, злъч омраза, срещу чар, компетентност, умения, познания, ум. Срещу нас омраза имаше само. Вчера чух глупости, че те искали справедливост. Може ли да има справедливост при комунистите. Те щели да я създават. Тяхната справедливост е затвори, смърт, без присъди или със съдии, като Народния съд", заяви Борисов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!