Ако приемем думата власт, че сме имали – без капка кръв, без никаква вътрешна съпротива, отново я връщаме на народа. Политическа Партия ГЕРБ е създадена от народа и връща властта, когато народът я поиска. Това написа на профила си във Фейсбук лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов.
"Днес в Ямбол се срещнах с местни жители и симпатизанти. С тях разговаряхме по различни теми, свързани с града им. Искам да се спра на това, което ще поправим и ще се опитаме да направим по-добро.



Предизборната програма на ГЕРБ описва как ще расте през следващите години икономическият растеж, който вече постигнахме", посочва Борисов. 





"Няма нито едно обещание или цифра, различна от това, което вече сме направили. Заложеният ръст на БВП – 120 млрд. лева, 600 лева минимална и 1500 лева средна работна заплата – всичко е на база направеното досега и никой не може да го отрече.



Зам.-председателят на Европейската комисия Тимерманс дава България за пример в своя отчет по темата за борба с контрабандата. Добавките, които сега дава за Великден служебното правителство, са от нас.



Събирахме ги много време от контрабанда и мръсни сделки.


Ние сме партия с морал и искаме да управляваме, защото го правим по-добре от другите. Управлението на ГЕРБ означава стабилност и сигурност за България", пише в заключение Бойко Борисов.