"Познавам Ицо Хазарта от много време. Гостувал ми е в шоуто, писал е текстове за парчета на “Ку-Ку Бенд”, а и честно казано харесвах Ъпсурт. Различни, провокативни, на моменти брутални.

Ицо Хазарта и Слави Трифонов

Но, напоследък не ме интересува Ицо Хазарта" - с тези изненадващи думите лидерът на "Има такъв народ" (ИТН) Слави Трифонов започна пост в личния си фейсбук профил.

Ето какво още сподели той:

"Не се интересувам от него, защото не се интересувам от него.

Но, Станислав Балабанов се интересува от него, защо, ще разберем заедно с вас от следващия текст:

Станислав Балабанов, Снимка: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

По време на предизборна кампания е много лесно да хвърляш кал особено, ако боравиш с лъжи. Разбрах, че с такива лъжи е боравил депутата Христо, по известен като Ицо Хазарта, преди малко, в ефира на Нова ТВ, цитирам: “Има такъв народ е замаскираното зло и това било доказано”. Край на цитата.

Понеже отдавна ми е писнало, колега, Христо да слушам лъжите ти и тези на твоите господари ще боравя само с факти, за да разбереш Христо какво, всъщност е доказано.

Ицо Хазарта

Факт е, че ти Христо, преди да станеш политик, с удоволствие ходеше да пееш на мазни, предизборни, халтури на ГЕРБ, за което ГЕРБ ти плащаха добре.

Факт е Христо, че после, за разлика от твоите господари Кирил и Асен, на които ти чинно служиш, “Има такъв народ” никога не си позволи да наруши принципите си и да влезе в “сглобка” с ГЕРБ и ДПС.

Факт е Христо, че точно ти натискаше бутона с Бойко Борисов и Делян Пеевски, всеки ден, през последната една година, тих и безгласен, но пък с надежда да ти върже на европейските избори.

Най-тъжният факт Христо е, че с поведението си ти, всъщност се превърна в главен герой на собствените си текстове.

И като теглиш чертата, най-големият факт, който съм сигурен, че ти и твоите господари сте разбрали и усвоили е, тук ще те цитирам лично теб:” В Парламента да лапаш пи*ки е бизнес”.

Станислав Балабанов".

Купуването и продаването на гласове е престъпление!