Мъртвата по рождение бутикова партия на проваления политик Христо Иванов „Дай, България“ реши за пореден път да търси обречени на провал методи за размножаването си. След като стана ясно, че формацията на куклата на конци не може дори да създаде местни структури, Иванов разпореди досущ като тоталитарен лидер да бъде създадена младежка организация и дори й измисли име-“МлаДа България“.
Това стана с резолюция, приета под негова диктовка от малобройния партиен актив на обслужващата задкулисието партия, наричащ себе си Национален съвет, пише "Монитор".

Освен общите приказки, които сме свикнали да чуваме от устата на Иванов, в нея се посочва намерението на формацията да създаде комсомол и да се коалира при следващи избори с други политически „сили“. Нещо повече, явно закъсала за пари покрай провала си на парламентарния вот и липсата на субсидия и вероятно заради врътнатото кранче от укриващия се зад граница от родното правосъдие пишман банкер Цветан Василев, партията нададе вой за битка, която трябвало да доведе до предсрочни избори в страната.

„Приканват се всички потенциални партньори да заявят ясно опозиционно позициониране и оценка за провала на РБ“, пише също така в резолюцията на формацията на Пинокио, която така и не се можа да преглътне, че остана извън сметките за политическо партньорство на реформаторите.

Междувременно бившият министър на здравеопазването и настоящ говорител на РБ Петър Москов отправи в ефира на БНТ остра критика към обединението, което бе започнато около „Дай, България“ и отрочето на Командира ДСБ. Москов призова преди да се говори за обединение, да си дадем сметка защо и как се стигна до липсата на реформаторски гласове в парламента.