Бъдещи депутати от „Има такъв народ” се оказаха в много конфузна ситуация, след като бяха атакувани директно в социалните мрежи от избирателите си, пише Труд бг.

Броженията в партията на Слави Трифонов започнаха още след телевизионното обявяване на проектокабинета с премиер Николай Василев и плановете за Космоса, приватизацията на ББР и детските таблети.

Извънредно! Слави оттегля кандидатурата на Николай Василев за премиер, ще предложи друг

Избрани за депутати признаха пред „Труд”, че им иде да потънат в земята от срам, но им е било наредено да не подават заявления за напускане на парламента, защото няма да бъдат гласувани.

Мрежата гръмна за кабинета на Слави: Оставка преди да бъде избрано, играем си на „тука има, тука нема“

Юристи отбелязаха лаконично, че партийната депеша няма правна стойност, тъй като недоволните може да се позоват на решението на Конституционния съд по казуса за Делян Добрев, в което съдиите казаха, че отказ на Народното събрание да прекрати предсрочно пълномощията на народния представител е противоконституционен.

Манолова пак обърна палачинката, ласкае Слави и напъва за...

Новите депутати са подложени на унищожителни критики от симпатизантите на партията. „Не ми харесват предложенията за министри -„Америка за България”, хора на Царчето, ваксинационни зомбита - голямо разочарование”, пишат избиратели.

Николай Василев и и Саня Армутлиева нанасят силни репутационни щети. Хубаво е да се запасиш с доста бомби когато обстрелваш окопите на мафията, но две от тях могат да избухнат в ръцете на Слави Трифонов преди да ги е хвърлил”, коментират във фейсбук под профилите на доц. Андрей Чорбанов и Радостин Василев техни поддръжници.

„Не знам какви ги умувате, но разигравате циркове! Не сме ви длъжни да ви гледаме цирковете и схемите. С нищо не се различавате от другите!”, роптаят избиратели.