Продуцентът Виктор Димчев направи много интересен коментар за новия служебен кабинет, който в сряда бе представен от президента Румен Радев.

БЛИЦ припомня, че малко след това служебният премиер каза за какво залага авторитета си и какви ще бъдат основните му задачи.

Димчев обаче сподели интересен детайл от миналото на един от служебните министри, като дори заговори за „тайните“ свидетели на Мая Манолова – „ИлчОвски, Пилето или как беше оня другия мултимилионер от Симитли с натиснато самочувствие“.

Ето какво написа Димчев в личния си фейсбук профил (публикуваме думите му без редакторска намеса):

„Спомням си как през далечната 2013-та година от офиса ми търсихме един от тия нови революционни служебни министри за възможността легално да се включим в дигитализацията на ТВ пазара, която направихме както почти всичко друго по това време в страната. 

Помня отлично и отговорите, които бяха всъщност въпроси, които съдържаха питане дали за нас може да гарантира някой от "техните хора" или да се разберем по някакъв начин с един мастит техен прекрасен медиен рекламен ТВ човек с лизнат перчем, с който да се "разбереш" означаваше да те правят на ИлчОвски, Пилето или как беше оня другия мултимилионер от Симитли с натиснато самочувствие. 

Но, да ви кажа, познавам ги. 

Има и читави сред тях, сложени като награди от витрина на стрелбище, за мечтания“.