Фракцията „Аталай-Чакъров“ в ДПС се държи като концертираща група, която обаче е готова за сцена дори без хонорар, без някой да я наеме. Просто да бъде забелязана.

Обикаля страната на де що има събор, празник, и се щрака за фейсбук албума, за да се види калабалък зад нея. Ходят без да са поканени и ала-балосват електорални единици, които съвсем, ама съвсем не ги разпознават. Подкрепа никаква, но в главите им цял склад с шашми, та чак ще експлодират. 

Единственият хит на групата е „Ахмед Доган каза“. Но дали е така, дори самият Почетен май не знае.

И понеже работата със свикване на Централен съвет на партията се е закучила, та се подхвана схемата с „фалшиви списъци“. В играта влизат и най-големите кариеристи, които дължат цялото си съзнателно битие на ДПС.

Като една жена, тип "тихата стъпка", която от четвърт век ползва партията за професионалното си израстване. Въпросната Севинч е член на ЦИК. Та, именно тя щяла да свърши „мръсната работа“ при регистрацията в Централната избирателна комисия, съобщава 24rodopi.com.

Готова била на всичко за партията, като талибан с автомат, казват. Толкова целеустремена в каузата, че дори не осъзнава, че не помага на ДПС, чийто председател и шеф на парламентарната група е Делян Пеевски (това е законовото положение), а просто взема страна в битката.

Да намериш „вратичка в закона“ не е жертва за ДПС, а само услуга в полза на една фракция, която отдавна е загубила доверието на електората.

Проблемът на кариеристите е, че анализът винаги им куца. Те само изпълняват поръчки. От каквото и да е естество. 

Към момента ДПС „Чакъров“ готви просто едно ала-бала.