Празникът на Бузлуджа беше невероятен. Имахме гости от 5 балкански държави. Всички бяхме там и имахме настроение. Корнелия Нинова се забавлява като народен човек. Това каза заместник-председателят на ПГ „БСП за България“ Драгомир Стойнев в ефира на bTV.

„Всички знаем, че това правителство няма да си изкара мандата”, подчерта той. „Избори ще има съвсем скоро, хората и бизнесът вече се готвят“, изтъкна Стойнев. 

„Това, че г-н Борисов не може да изкара един пълен мандат, не е проблем на БСП, а на ГЕРБ”, каза Стойнев по повод думите на премиера, че 3 пъти им дава шанс да управляват. 

„Липсваше ни суджукът на ГЕРБ”, каза Стойнев пък по повод на изказването на Борисов БСП да си „хапнат и пийнат” на Бузлуджа – „те обичат”.

Във връзка с пожара в „Царските конюшни” Стойнев предположи, че целта е имотът е да бъде съборен, за да се изгради нова сграда на негово място, и това се прави по престъпен начин.

По повод клипа, на който лидерът на социалистическата партия танцува на ритмите на Горан Брегович, Стойнев коментира, че като народен човек Корнелия Нинова се е забавлявала така, както й идва отвътре.

„Когато сме всички заедно, членовете и симпатизантите, наистина атмосферата е неописуема. Не смятам, че е станало нещо лошо. Просто хората видяха Корнелия Нинова не само като лидер на най-голямата опозиционна партия, а и като един нормален човек, който се забавлява”, отбеляза Стойнев.