Бруталните опити на Мистър Кеш Румен Радев за овладяването на МВР продължават с пълна сила, научи БЛИЦ от свои източници.

Преди около 2 часа медията ни разкри, че Радев и селският му кръчмар пробват да уредят протежето си Калоян Милтенов за главен секретар на МВР.

Сега тандемът от "Дондуков" 2 се е прицелил и в зам.-министерското кресло, в което искат да настанят близкия до тях Калоян Калоянов.

Полицейският началник на Бургас нашумя при трагедията на 25 август 2022 година, когато двама полицаи загинаха в патрулката си при опит да спрат автобус, пълен с мигранти на кръстовище "Трапезица".

Тогава стана ясно, че полицейският автомобил е направил опит да препречи пътя на шофьора на автобуса, който буквално ги е помел.

Смъртоносният инцидент отне живота на Йордан Илиев и Атанас Градев, които ще лежат на съвестта на Калоянов.

Явно обаче дългогодишният полицейски шеф е важна част от прокремълския план на Радев да завземе цялата държавна власт при евентуално фиаско на 51-ия парламент.

Целта му в този случай е той да стане премиер, а вицето му Йотова да поеме президентството. За да се случи тази схема на Радев са му необходими верни сподвижници в МВР, които да вършат поръчките му.

България обаче е тръгнала смело в евроатлантическа посока, обществото бди и няма да допусне МВР да бъде превзето от Мистър Кеш Радев селският кръчмар Копринков и групата им.

Очаквайте нови подробности за скандалните назначения, които се готви да направи Мистър Кеш.