Десетки униформени полицаи заеха постове пред сградата на БНТ няколко часа преди дебата на живо между Румен Радев и проф. Анастас Герджиков, предава репортер на БЛИЦ от мястото на събитието.

Вероятно служебният вътрешен министър Бойко Рашков е решил да обезпечи с внушителен брой ченгета очакваното с огромен интерес събитие. Или се притеснява, че опоненти на действащия държавен глава могат да се съберат пред медията и да го освиркат.

Рашков помни много добре, че дължи поставянето си на високия пост именно Радев и гледа да му върне жеста като послушно домашно пуделче.

В мига, в който чуе за Бойко Борисов, Рашков озверява като питбул и от устата му излизат всевъзможни еквилибристики. Със сигурност Рашков прави всичко възможно да остане на своята позиция и при редовен кабинет. По тази причина той не спира да сипе хвалебствия не само по адрес на Радев, но и за лидерите на Продължаваме промяната Петков и Василев.

Така или иначе, зрителите ще проследят ефирната проява на отишлите на балотаж Румен Радев и Герджиков и до голяма степен ще избистрят предпочитанията си преди да отидат в неделя до урните.

БЛИЦ ще ви информира за всичко случващо се преди, по време и след дебата между кандидатите за "Дондуков" 2.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!