В дните преди изборите, кандидатът за народен представител от листите на БСП- Обединена левица Евгени Минчев събира все повече симпатии от страна на българите.

Те са възхитени от грижите му за подрастващите, от необходимостта да бъдат предпазени от неправилната ненавременна хомо пропаганда в училищата. На срещите със свои симпатизанти Евгени дава категоричните си обещания да поеме тази грижа, редом с увеличаване уважението към учителите.

Съвместно с тази кауза известният пиар и благотворител поставя на преден план необходимостта българите от чужбина да се завърнат в България и да се влеят в икономическия поток на страната ни. Той вече е убедил десетки нашенци да опитат в родината си и е доволен, че те са намерили своето място и подкрепа от сънародниците.

Грижата за възрастните хора, образованието и здравеопазването са сред приоритетите на кандидатът на БСП – Обединена левица, който от години като частно лице и обществена личност, събира и дарява средства за нуждаещите се.

„Изборите, казва Евгени Минчев, са едно изпитание пред борбения дух на българите. Те трябва да устоят на недобронамерените сили и да се доверят на класическия модел на управление, какъвто БСП предлага. Защото изборите са именно доверие, а не експериментална игра, в която днес залагаме на едно а утре на друго.

Запитан за какво ще гласува на 27 октомври, той уверено отговаря: "За да не съжаляваме на 28 октомври".

КУПУВАНЕТО И ПРОДВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!